Se queremos facer un biscoito catro cuartos
precisamos: 3 ovos grandes ou 4 pequenos, 175 g de azucre, 175 g de manteiga ou
margarina (se queremos evitar lácteos),
175 g de fariña (SEN GLUTE: 75 g de fariña de arroz, 50 g de maicena e 50 g de
fariña de améndoa), 1 sobre de levadura química, 2 culleradas de cacao en po e
unhas gotas de esencia de vainilla.
Bater ben os ovos co azucre, engadir a
manteiga atemperada, a fariña, a levadurina, a vainilla.
Separar unha parte da mestura para engadirlle
o cacao.
Botar a parte sen cacao nun molde cuberto de
papel de forno e botarlle a mestura de cacao por enriba sen remexer, de xeito
que quede un biscoito bicolor.
Poñer o forno a quentar e meter a cocer a 180º uns 35 minutos. Apagar o forno e deixar un tempo o biscoito no forno.
No hay comentarios:
Publicar un comentario