APROVEITANDO QUE ESTAMOS EN TEMPO DE CABAZAS, IMOS FACER UNHAS MADALENAS NAS QUE IMOS A EMPREGAR ESTE INGREDIENTE.
A RECEITA É MOI SINXELA E LEVA POUCO TEMPO FACELA.
OS INGREDIENTES SON OS SEGUINTES:
4 OVOS.
200 G DE AZUCRE.
100 ML DE ACEITE DE XIRASOL.
UNHAS GOTAS DE ESENCIA DE VAINILLA.
1 SOBRE DE LEVADURA QUÍMICA.
300 G DE CABAZA RAIADA (NÓS BOTÁMOSLLE 200)
OPCIONAL: COBERTURA DE CHOCOLATE, QUE FACEMOS CON CHOCOLATE DE REPOSTERÍA E UN POUCO DE LEITE.
NO RELATIVO Á FARIÑA, LEVA UNS 300 GRAMOS; DADO QUE NÓS QUEREMOS FACELAS SEN GLUTE, UTILIZAREMOS 270 G DE FARIÑA PANIFICABLE E 50 G DE FARIÑA DE AMÉNDOA. PARA DARLLES A TEXTURA DE GLUTE ENGADÍMOSLLE 1 CULLERADIÑA PEQUENA DE PSYLLIUM.
AO LEVAR CABAZA NON MEDRAN MOITO, A AMÉNDOA FAI QUE NON QUEDEN SECAS.
OS INGREDIENTES MISTÚRANSE NA ORDE NA QUE APARECEN ESCRITOS, A MEZCLA RESULTANTE BOTÁMOLA NOS MOLDES DE PAPEL E METÉMOLAS NO FORNO 25 MINUTOS A 180º.
PARA A COBERTURA, METEMOS NO MICROONDAS O CHOCOLATE CON UN CHISCO DE LEITE E DESPOIS DUNS 3 MINUTOS, REMOVEMOS E CUBRIMOS AS MADALENAS.
No hay comentarios:
Publicar un comentario